Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muut hoidot ja palvelut

Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on lempeä hoitomuoto, jossa hoidetaan päätä, niskaa, yläselkää ja kasvoja. Se virkistää verenkiertoa tällä alueella ja on voimakkaan rentouttava, hermostoa rauhoittava sekä oksitosiinia nostattava ja näin ollen vähentää tehokkaasti stressiä.

 

Gua sha

 

Gua sha on vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa ihoa käsitellään gua sha "kammalla". Länsimaissa se tunnetaan ehkä parhaiten synnytyksiin liittyen oksitosiinin nostattajana. Käytän gua sha:ta hemmotteluhoidoissa sekä doulapakettiini kuuluvissa hoidoissa, mutta voin tehdä pyydettäessä myös muita hoitoja, gua sha käy hyvin esimerkiksi selluliittihierontaan!

 

Hemmotteluhoidot 

 

Teen raskaana oleville oksitosiinia nostattavia hemmotteluhoitoja, joissa yhdistän päähierontaa, vyöhyketerapiaa ja guashausta toiveiden mukaan. Hoitoihin kuuluu myös jalkakylpy eteerisillä öljyillä. Sopii hyvin esimerkiksi baby shower -kutsuille tai lahjakortilla raskaana olevalle.

 

 

Eteeriset öljyt - Young Living

 

Käytän hoidoissani Young Living -merkin 100% puhtaita ja tehokkaita eteerisiä öljyjä., jotka valitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Öljyt sopivat hyvin käytettäviksi myös synnytyksen yhteydessä.